Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Snabbinträde: Gaudi tur inklusive Sagrada Familia, Park Güell, La Pedrera och Casa Batlló


Längd: 7 timmar
Ort: Barcelona
Från: 134 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Kultur- och tematurer > Historiska rundturer >
Rundturer och sightseeing > Slipp kön-rundturer >

En heldagstur där du får chans att utforska massor av Gaudis fantastiska verk i Barcelona.

Med en lokal, kunnig guide får ni lära er en massa om den katalanska arkitekten Antoni Gaudis liv och verk i Barcelona.

Turen börjar med att ta er till La Pedrera (Casa Mila) som Gaudi konstruerade åt den rika familjen Mila. Byggnaden är känd för sin kontroversiella konstruktion och ni får utforska dess innandöme, familjen Milas bostad och även promenera upp på taket där det finns vackra flerfärgade skorstenar.

Därefter promenerar ni den korta vägen bort till Casa Battlo som är en annan känd konstruktion av Gaudi. Även här passerar ni kön till inträdet och blir guidade igenom byggnadens innandöme upp på taket för att skåda den kända skulpturen "drakens rygg".

Efter Casa Battlo får ni möjlighet att äta en lunch (till egen bekostnad) och blir sedan skjutsade till Park Guell, vilket är en park i Barcelona som ritades och konstruerades av Gaudi. Efter att ha passerat kön får ni uppleva den stora berömda parken som är fylld med mosaik, torn och trappor med mera.

Slutligen beger ni er till slutdestinationen som är den världsberömda basilikan Sagrada Familia. Det mest kända verket av Gaudis alla verk. Här blir ni guidade runt i denna ståtliga byggnad som fortfarande är under uppbyggnad.

Turen varar cirka 7 timmar och leds av en engelsktalande guide. I priset ingår snabbinträde till attraktionerna och ni slipper således stå i kö.Läs mer