Cityguidning.se
Populära i Paris

Show på Moulin Rouge i Paris


Längd: Varierar
Ort: Paris
Kundranking:
Från: 112 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Paris i samma kategorier eller grupper:
Shower, konserter och idrottsevenemang > Teater, shower och musikaler >

För den som vill uppleva en show på Moulin Rouge gäller det att vara ute i god tid då showerna blir utsålda snabbt!

Moulin Rouge anses vara den bästa cabarén i Paris och är även den mest berömda i hela Europa. Det klassiska nöjesetablisemmanget grundades 1889 och anses vara födelseplatsen för den franska förföriska cancandansen. Här finns ett stort dansgolv och speglar överallt och från början var kabaréerna ofta vulgära och erotiska för att idag utvecklats till mer atletiska och akrobatiska nummer. De storslagna föreställningarna bjuder på överflöd av strass, fjädrar, paljetter och vackra dansöser.

Flera världsstjärnor har genom åren uppträtt på Moulin Rouges scen, bland annat Ella Fitzgerald, Liza Minelli, Elton John, Edith Piaf och Frank Sinatra. Moulin Rouge har under sin mer än hundraåriga historia lockat miljontals besökare som kommit för att beundra deras kända cancandansöser.

Föreställningarna blir ofta utsålda månader i förväg och därav gäller det att vara ute i god tid med bokningar. Genom att boka plats i förväg kan man få ett fast pris och säkra sin plats och istället ägna sig åt planering av resterande delen av sitt besök i världsstaden Paris.

Föreställningarna på Moulin Rouge kan variera i längd och ofta ges två föreställningar per kväll.Läs mer