Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Halvdagstur på cykel i Barcelona


Längd: 4 timmar
Ort: Barcelona
Kundranking:
Från: 24 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Gångturer och cykelturer > Turer med cykel och mountainbike >

Ett bra sätt att se Barcelonas kända sevärdheter och få en överblick över staden är att följa med på en guidad cykeltur genom staden.

Denna guidade cykelrundtur passar alla åldrar och är inte ansträngande då den genomförs i lungt tempo utan backar och huvudsakligen längs cykelvägar. Guiden leder er mellan sevärdheterna och ni kommer att stanna efter ett par hundra meters cykling för att lyssna på guidens berättelser och få möjlighet att fotografera sevärdheterna.

Under turen, som varar cirka 4 timmar, kommer ni att ta en paus på en bar vid stranden i Barceloneta och där får ni möjlighet att mingla med de andra cyklisterna och njuta av utsikten och stämningen.

Guiden ger er tips och råd om vad som är värt att uppleva under vistelsen i Barcelona och ni kommer att få uppleva bland annat Katedralen, Sagrada Familia och Parc de la Ciutadella med mera. Efter cykelturen blir det lättare för er att planera resterande delen av ert besök i Barcelona.

Turen leds av en engelsktalande guide på bekväma cyklar som är enkla att hantera. Avgång sker både förmiddag och eftermiddag. I cykelturen ingår cyklar, försäkring och barnsadlar samt barnhjälmar (på begäran) och turen går främst längs cykelvägar.Läs mer