Cityguidning.se
Populära i London

Dagstur till Windsor Castle, Stonehenge och Oxford från London


Längd: 9 timmar 30 minuter
Ort: London
Från: 69 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i London i samma kategorier eller grupper:
Kultur- och tematurer > Historiska rundturer >
Dagsturer och utflykter > Dagsturer >

Följ med på en dagsresa från London som låter dig uppleva tre av Englands främsta sevärdheter, Windsor Castle, Stonehenge och Oxford.

På denna dagsutflykt får ni åka iväg från London, efter att ha blivit upphämtade på ert hotell, till Windsor Castle. Detta slott är drottning Elizabeth II:s officiella residens som upptar mer än fem hektar. Här kan du köpa en inträdesbiljett av guiden för att komma in i det mäktiga slottet och skåda interiören.

Därefter bär det vidare till Stonehenge som är ett imponerande bronsåldersbyggnadsverk som troligen byggdes cirka 2000 år före Kristus och som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista. Det består av en cirkelformad stensättning, omgiven av en ringgrav och direkt utanför denna en cirkelformad jordvall.

Här kan du köpa en inträdesbiljett och gå en rundtur med audioguide för att få utförlig information om byggnadsverket. I annat fall går det att se verket på egen hand utifrån och fotografera monumentet.

Innan turen återvänder till London tar ni en sväng till Oxford där Englands äldsta universitet finns. Staden har flera vackra byggnader och här ingår en promenadtur med guidning.

Turen varar i ungefär 9,5 timmar och det ingår hämtning vid hotell. Turen leds av en kunnig engelsktalande guide.Läs mer