Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Snabbtur i Barcelona inklusive snabbinträde till Sagrada Familia


Längd: Varies
Ort: Barcelona
Från: 79 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Kultur- och tematurer > Kulturella rundturer >
Rundturer och sightseeing > Slipp kön-rundturer >

Denna tur är perfekt för den som vill få en snabb, komprimerad tur genom Barcelona som inkluderar de mest kända sevärdheterna i staden, inklusive ett besök i Sagrada Familia.

Detta är en perfekt tur för förstagångsbesökaren då ni transporteras runt i minibuss för att till fots utforska de mest intressanta områdena. Rundturen börjar med att ni kör till Barcelonas berömda berg, Montjuïc, där de Olympiska spelen hölls 1992. Härifrån får ni en utsökt utsikt över staden och hinner med ett besök på konstmuseet. Därefter åker ni vidare genom stadsdelen Eixample med sina fina byggnader.

På vägen mot Sagrada Familia kommer ni att få se två av Gaudis stora verk, La Pedrera och Casa Battlo. Framme vid den storslagna kyrkan Sagrada Familia kommer ni att få se den vackra exteriören innan ni passerar de långa köerna in till kyrkans innandöme. Inne i kyrkan får ni en del egentid för utforskning på egen hand.

Därefter kommer ni bland annat att besöka den äldsta delen av Barcelona, de gotiska kvarteren (Barri Gotic), där ni får en promenadtur genom de trånga gränderna från medeltiden. Vidare besöker ni de judiska kvarteren och skådar bland annat katedralen.

Ni får även egentid till att intaga en snabblunch (egen bekostnad) innan vidare guidning i staden sker.

Det går att uppgradera rundturen till att inkludera guidade besök i både Park Güell och La Pedrera där ni än en gång kan passera köerna till inträdet.

Turen genomförs på engelska av kunnig guide och inträde till inkluderade attraktioner ingår.Läs mer