Cityguidning.se
Populära i Paris

Stadsrundtur i Paris med hoppa på/hoppa av-buss


Längd: Flexibel
Ort: Paris
Kundranking:
Från: 30 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Paris i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Hoppa på/hoppa av-rundturer >

Upptäck Paris och dess sevärdheter i egen takt och på dina egna villkor. Med hopp på/hoppa av bussarna kan du själv planera din tid i staden.

Dessa hoppa på/hoppa av bussar går runt i Paris och resenärer kan gå på och av vid nio olika hållplatser runt om i staden. På så sätt kan du som turist i staden planera och genomföra ditt besök efter egna planer och undvika att spilla tid på onödiga transporter och annat.

Biljetter finns att köpa för en eller två dagar och då går det att åka fritt antal turer under den tid som biljetten gäller och av- och påstigning kan ske så många gånger som önskas. De nio hållplatserna ligger i flera fall i närheten av kända sevärdheter såsom Eiffeltornet, Louvrenmuseet, Notre Dame med flera.

Förutom bussturerna ingår det en kostnadsfri rundtur till fots i priset. Rundturen innefattar flera av Paris berömda sevärdheter och ger information om berömda platser och händelser som skett i Paris.

Bussarna innehåller inspelade kommentarer på flera språk och hörlurar ingår. Bussar avgår var tionde minut under sommartid och var tjugonde minut under vintertid alla dagar i veckan.Läs mer