Cityguidning.se
Populära i London

Hoppa över kön: Madame Tussauds London


Längd: Flexibel
Ort: London
Kundranking:
Från: 33 Euro
Läs mer

Hoppa över kön och mingla med kändisar i form av vaxdockor med denna snabbinträdesbiljett till Madame Tussauds i London.

Utanför Madame Tussauds i London brukar köerna ringla sig långa redan från tidig morgon till sent på dagen. Vid köp av en snabbinträdesbiljett slipper du slösa tid på att stå och vänta i denna kö och kan spendera mer tid till viktigare saker under ditt besök i London.

Madame Tussauds är ett vaxkabinett som är en av de främsta turistattraktionerna i London. Vaxkabinetten har legat på sin nuvarande plats sedan 1884 och har filialer i flera andra länder över världen.

Hos Madame Tussauds kan du mingla med nutida kändisar såsom Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Angelina Jolie och Robin Williams med flera, umgås med det brittiska kungahuset eller uppleva artister som Beatles.

Här kan man även få vara med om spännande filmupplevelser med Marvel Super Heroes 4D med superhjältar såsom Spindelmannen och Hulken. Eller träffa på sportkändisar som Björn Borg, David Beckham, Sven-Göran Eriksson eller Messi.Läs mer