Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Hoppa på/hoppa av-rundtur i Barcelona: Norr till söder-linjen


Längd: Varierar
Ort: Barcelona
Kundranking:
Från: 27 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Hoppa på/hoppa av-rundturer >

Hoppa på/hoppa av rundtur i Barcelona ger dig guidning till Barcelona och samtidigt möjlighet att utforska sevärdheterna själva på egen hand.

Med en dubbeldäckad buss utan tak kan du åka genom staden och välja att stiga av eller på vid någon av de över 45 hållplatserna runt om i Barcelona. Du tillbringar egen tid vid attraktionerna och behöver vänta som mest 25 minuter (i regel 5 minuter sommartid) till nästa buss för avfärd anländer till hållplatsen.

Denna arrangör har tre olika sammanlänkade bussturer vilket gör det möjligt att byta tur under dagens lopp. Den norra och södra turen är cirka 120 minuter långa och den tredje är cirka 40 minuter lång. Hållplatser finns i närheten av sevärdheter som Sagrada Familia, Casa Batllo, Parc Güell, Casa Batllo, Camp Nou, Port Vell och många, många fler.

Turen genomförs på engelska med inspelade kommentarer via hörlurar. Ombord på bussarna finns även utbildade guider för att svara på resenärernas frågor. Det går att lösa både endags- som tvådagarsbiljetter.Läs mer