Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Snabbinträde: Barcelona Sagrada Familia tur


Längd: 90 minuter
Ort: Barcelona
Från: 32 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Halvdagsrundturer >
Rundturer och sightseeing > Slipp kön-rundturer >

Med denna snabbinträdesbiljett kan du få direkt inträde till Sagrada Familia och slippa timslångt köande. I biljetten ingår en 1.5 timmars rundtur med en kunnig, engelsktalande guide.

Sagrada Familia, Temple Expiatori de la Sagrada Família (Heliga Familjens Botgöringstempel), är en väldigt stor basilika som ritades av den katalanska berömda arkitekten Antoni Gaudí. Sedan år 2010 finns basilikan upptagen på UNESCOS världsarvslista. Sagrada Familia är en av Spaniens allra populäraste sevärdheter och besöks årligen av flera miljoner turister vars inträdesavgifter bekostar dagens bygge. Basilikan började uppföras under 1882 och beräknas stå färdig år 2026, vilket blir etthundra år efter Gaudis död. Insidan är formad som ett latinskt kors med fem gångar och utsidan har tre olika fasader, Födelsefasaden mot öst, den ofärdiga Ärofasaden mot söder och Passionsfasaden mot väst.

Under rundturen i basilikan kommer guiden att berätta den fascinerande historien om basilikan, dess innandöme och berömda fasad. Inne i kyrkan finns ett museum med teckningar, modeller och bilder om katedralens utveckling sedan byggstarten. Rundturen avslutas inne i museet och besökare kan därefter spendera egentid och studera utställningarna i egen takt.

Det går att uppgradera biljetten till en variant som innehåller ett besök i ett av kyrkans torn med en fantastisk utsikt över Barcelona.

Turen genomförs på engelska och alla inträdesavgifter ingår samt även förtur förbi köer.Läs mer