Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Heldagstur med sightseeing i Barcelona


Längd: 9 timmar
Ort: Barcelona
Från: 89 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Halvdagsrundturer >

Spara pengar och kombinera två turer till ett billigare pris med denna heltäckande tur i Barcelona.

Spendera förmiddagen med en tur bland ett urval av stadens sevärdheter för att efter lunchen utforska flera av Gaudis större verk i Barcelona.

Under förmiddagen börjar ni turen med att bli guidade genom Placa de Catalunya, därefter promenerar ni genom de gamla, smala gränderna i gotiska kvarteren, Barri Gotic, där ni bland annat passerar katedralen.

Senare blir ni skjutsade längs medelhavet till den olympiska byn och olympiska stadion för att därefter åka upp till berget Montjuics topp för en panoramautsikt över Barcelona och dess hamn. Därefter besöker ni den spanska byn, Poble Espanyol, för att se arkitektur och hantverk från olika regioner av Spanien.

Förmiddagsturen avslutas med en linbanetur till slottet på Montjuic varifrån utsikten över staden är fantastisk. Härifrån får ni skjuts ner till centrala Barcelona och cirka 2 timmar på egen hand innan eftermiddagens tur startar.

Under eftermiddagen besöker ni Sagrada Familia som är ett av Gaudis mest berömda verk känt för sin fantastiska arkitektur. Här tar ni en vända runt katedralen och får beundra den vackra exteriören under ledning av er guide.

Efteråt följer ni er guide till Park Güell, vilket är en park designad av Gaudi. Parken är känd för sin vackra utsmyckning i mosaik med terasser, skulpturer och vacker inredning. Ni får snabbinträde till parken och blir guidade igenom den trevliga miljön som råder där.

Vidare leder en promenad er ner längs Passeig de Gràcia där ni får se ytterligare två av Gaudis stordåd, Casa Battlo och La Pedrera. Guiden berättar här historien om hur byggnaderna utformades som privata residens och ni får chans att fotografera dem.

Turen vara i ungefär 9 timmar och leds av en engelsktalande guide. I priset ingår inträde till Poble Espanyol och Park Güell samt transporter och linbanetur.Läs mer