Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Barcelona Hop-on Hop Off bussar: öst till väst


Längd: Varies
Ort: Barcelona
Från: 27 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Hoppa på/hoppa av-rundturer >

Med Hop-on Hop-off bussarna kan du utforska Barcelonas sevärdheter i ditt eget tempo. Från en dubbeldäckad buss kan du i lugn och ro få ett fågelperspektiv över staden och bestämma själv vilka sevärdheter du vill granska närmare.

Det går att hoppa av och på så många gånger man vill under dessa bussturer genom staden. Vid hållplatser i närheten av någon sevärdhet som du vill kika närmare på kan du stiga av och promenera runt för att sedan hoppa på någon av de kommande bussarna för vidare transport.

Det finns två sammanlänkade turer med denna arrangör vilket gör det enkelt att byta busstur under dagen. Bussarna går längs turerna med cirka max 15 minuters mellanrum, vilket innebär att du aldrig behöver vänta någon längre tid vid hållplatserna för vidare transport.

Hela den östra turen tar cirka 120 minuter och inkluderar höjdpunkter såsom Placa Catalunya, Barri Gotic, Barceloneta, Sagrada Familia och Parc Güell med mera.

Den västra turen tar även den cirka 120 minuter och inkluderar sevärdheter såsom Poble Espanyol, Camp Nou och Montjuic med mera.

På bussarna finns det gratis wifi och turen genomförs på engelska. Det går att lösa endera endags- eller tvådagsbiljett och biljetten kan uppgraderas till att även innehålla en guidad promenadtur i Park Guell.Läs mer