Cityguidning.se
Populära i Paris

Eiffeltornet, show på Moulin Rouge och kryssning på Seine med middag


Längd: 7 timmar
Ort: Paris
Kundranking:
Från: 253 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Paris i samma kategorier eller grupper:
Shower, konserter och idrottsevenemang > Middagspaket >

Här finns chansen att uppleva en helkväll i Paris med ett besök i Eiffeltornet, en kryssning på Seine och en klassisk kabaré-show på Moulin Rouge.

Detta är en kombinerad helkväll där deltagare får välja om middagen ska intas i Eiffeltornet eller på båttur på Seine. Kvällen avslutas på cancan-dansens hem, det vill säga det klassiska Moulin Rouge i stadsdelen Montmartre.

Två olika middagspaket finns som alternativ vid bokningen:

En trerättersmiddag på den speciella restaurangen 58 Tour Eiffel som ligger på första våningen i Eiffeltornet 58 meter över markplan. Restaurangens perspektivfönster erbjuder en härlig utsikt över Paris och floden Seine. Efter middagen ingår en timslång kvällstur på Seine där stadens upplysta monument kan skådas i kvällsmörkret.

Den andra middagsvarianten består av en trerättersmeny ombord på en restaurangbåt som glider fram på floden Seine under tiden middagen intages. Under båtturen kan de berömda platserna i Paris skådas då de är upplysta kvällstid. Utöver Notre Dame, Louvren, Eiffeltornet finns även stadens romantiska broar att beundra. Efter middagen besöks Eiffeltornets andra våning vilket ger en fantastisk utsikt över staden Paris.

Efter middag och sightseeing beger sig deltagarna till Moulin Rouge i Montmartre för att uppleva revyn ?Féerie? och den klassiska franska kabarén. Ungefär 100 artister kommer att stå för underhållningen iklädda exotiska dräkter med fjädrar, stass och paljetter. En storslagen scenografi och ljusshow lyfter den fantastiska koreografin som showen erbjuder.Läs mer