Cityguidning.se
Populära i Paris

Tur för mindre grupp till Versailles från Paris med ljudguide


Längd: 4-8 timmar
Ort: Paris
Från: 99 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Paris i samma kategorier eller grupper:
Dagsturer och utflykter > Dagsturer >

Här får deltagarna uppleva palatsets och trädgårdens storslagenhet under en utflykt till Versailles från Paris.

Denna tur erbjuds i två olika varianter, både som halvdagstur och heldagstur. Halvdagsturerna gernomförs på egen hand (med audioguide om så önskas) och finns både som morgontur som eftermiddagstur. Heldagsturen innehåller guidning i liten grupp.

För att göra utflykten mer intim och personlig består gruppen av högst åtta deltagare. Hämtning från centralt belägna hotell i Paris ingår i turpriset och alla inträdesavgifter ingår.

På halvdagsturen kan du välja endera morgon- eller eftermiddagstur från Paris. Värden på turen hjälper er att planera ert besök på slottet och dess område, och en audioguide (inspelade kommentarer) på 8 olika språk finns tillgänglig. Deltagare har således egen tid till att besöka slottet och den vackra trädgården under ungefär två timmar.

Heldagsturen inleds med en guidad tur inne i Versailles slott där de berömda utrymmena besöks, bland annat den kungliga lägenheten och drottningens sovrum. Därefter kan en lunch avnjutas på La Petite Venise Restaurant (till egen bekostnad). Efter lunchen utforskas trädgården och dess omgivningar.Läs mer