Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Konstnärliga Barcelona, med Gaudis La Sagrada Familia och snabbinträdesbiljett till Park Güell


Längd: 3 timmar 30 minuter
Ort: Barcelona
Från: 46 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Slipp kön-rundturer >
Kultur- och tematurer > Litteratur-, konst- och musikrundturer >

Med denna halvdagstur har du chans att upptäcka flera av Gaudis mest berömda verk i Barcelona.

Efter att ha mött upp er guide i centrala Barcelona beger ni er iväg på en eftermiddagstur som börjar med en promenad till Sagrada Familia, vilket är Gaudis mest berömda verk. Här tar ni en tur runt katedralen och beundrar den fantastiska fasaden under tiden som er guide berättar historiken om katedralen som är listad på UNESCO:s världsarvslista och fortfarande under uppbyggnad.

Efter ert besök vid katedralen fortsätter ni till Park Güell som är en stor park utformad av Gaudi. Parken är känd för sin arkitektur och utsmyckningar i mosaik. Här får ni snabbinträde till parken och kan passera de oftast långa köerna utanför grindarna.

Guiden leder er sedan vidare till Passeig de Gràcia, vilket är gatan där ytterligare två kända verk av Gaudi finns, Casa Battlo och La Pedrera. Här får ni veta hur de rika familjerna lät Gaudi omvandla byggnaderna till deras överdådiga privata residens. Ni får möjlighet att fotografera verken och turen avslutas vid Casa Battlo.

Denna tur leds av en engelsktalande guide och varar i ungefär 3.5 timmar. I priset ingår transport och snabbinträde till Park Güell.Läs mer