Cityguidning.se
Populära i Barcelona

Spara pengar med snabbinträde till Sagrada Familia och Parc Guell.


Längd: 4 timmar 30 minuter
Ort: Barcelona
Från: 69 Euro
Läs mer

Se liknande produkter i Barcelona i samma kategorier eller grupper:
Rundturer och sightseeing > Stadspaket >
Rundturer och sightseeing > Slipp kön-rundturer >
Rundturer och sightseeing > Super Savers >

Spara pengar genom att kombinera två populära utflykter på en gång då denna tur ger snabbinträde till både Sagrada Familia och Parc Guell.

Turen börjar med att ni passerar de oftast långa köerna in till Sagrada Familia och får en guidad tur i Gaudis mästerverk. Ni får höra om basilikans historia och se både dess berömda utsida som dess innandöme innan ni avslutar i museet med ritningar, modeller och bilder över hur kyrkan har utvecklats sedan 1880. Kyrkan är fortfarande under uppbyggnad och beräknas vara klar först år 2026.

Efter Sagrada Familia får ni en promenad till ett annat av Gaudis verk som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista, Park Guell. Detta är en park som är uppbyggd med en massa mosaik och vackra skulpturer med mera. Även här får ni passera eventuell kö för ett snabbinträde.

Turen leder er sedan till gatan, Passeig de Gràcia, där Gaudis kända verk Casa Batllo och La Pedrera ligger. Ni får lära er hur Gaudi överröste byggnaderna med lyx då de designades för privat bruk på uppdrag av rika familjer.

Turen leds av en engelsktalande guide och det ingår transport. Turen varar i ungefär 4.5 timmar.Läs mer